Przepis na ciasto Biesiadowo

Przepis na ciasto Biesiadowo

Pizzą Polacy zajadają się od lat. W Biesiadowie już 13. rok. nasi Klienci zachwycają się smakiem ciasta oraz dodatków najsłynniejszej potrawy na świecie. Co sprawia, że nasze pizzerie przyciągają smakoszy tej włoskiej potrawy? Z pewnością jest to unikalna receptura ciasta oraz dobór składników.

Jak to jest zrobione?

Przy tworzeniu pizzy zawsze należy pamiętać o umiejętnym wyselekcjonowaniu surowców z których powstaje pizza. Nasi pizzermeni od początku istnienia sieci wykorzystują najlepszej jakości mąkę. Drożdże również nie są przypadkowe. Jako firma z wieloletnim doświadczeniem i silną pozycją na rynku dla naszych franczyzobiorców wynegocjowaliśmy konkurencyjne stawki najlepszych produktów wśród zaufanych dostawców, a to wszystko przekłada się na jakość oraz smak pizzy.

Przepis na pizzę

Przepis na ciasto Biesiadowo jest tajnie strzeżony, aby był jedyny i niepowtarzalny na tle konkurencji. Wszystkie nasze pizzerie zobowiązane są do zachowania tajemnicy receptur. Ciasto powstaje z wyłącznie świeżych i unikalnych składników. Dbamy o jakość i zachowanie standardów na każdym etapie przygotowania.

Aby pizze w naszych restauracjach były jeszcze lepsze, każdy nowy franczyzobiorca ma zapewnione szkolenie z tworzenia pozycji w menu oraz standardów obsługi Klienta. Na spotkaniu ze szkoleniowcami krok po kroku przedstawiane są nasze pizze oraz pozostałe dania. Ton wszystko przekłada się na sukces i renomę wśród naszych Klientów.

Zrób z nami pizzę

Dołącz do szerokiego grona franczyzobiorców i stań się częścią dochodowego biznesu z błyskawicznym zwrotem inwestycji. Nasza wykwalifikowana kadra specjalistów przeprowadzi Cię przez wszystkie etapy otwarcia pizzerii. Podczas prowadzenia Twojej pizzerii zapewniamy pełne wsparcie na każdym etapie prowadzenia działalności. Biesiadowo – największa franczyza w Polsce.

Powrót

Może Cię również zainteresować

Zobacz jakie zestawy przygotowaliśmy dla najmłodszych.
Pewnie choć raz zastanawialiście się jak dołączyć do naszej sieci pizzerii?
Połowa naszych klientów wybiera pizzę na dowóz

NASZE MARKI