Przepis na ciasto Biesiadowo
Przepis na ciasto Biesiadowo
Pizzą Polacy zajadają się od lat. W Biesiadowie już 13. rok. nasi Klienci zachwycają się smakiem ciasta oraz dodatków najsłynniejszej potrawy na świecie. Co sprawia, że nasze pizzerie przyciągają smakoszy tej włoskiej potrawy? Z pewnością jest to unikalna receptura ciasta oraz dobór składników.
Przy tworzeniu pizzy zawsze należy pamiętać o umiejętnym wyselekcjonowaniu surowców z których powstaje pizza. Nasi pizzermeni od początku istnienia sieci wykorzystują najlepszej jakości mąkę. Drożdże również nie są przypadkowe. Jako firma z wieloletnim doświadczeniem i silną pozycją na rynku dla naszych franczyzobiorców wynegocjowaliśmy konkurencyjne stawki najlepszych produktów wśród zaufanych dostawców, a to wszystko przekłada się na jakość oraz smak pizzy.
Przepis na ciasto Biesiadowo jest tajnie strzeżony, aby był jedyny i niepowtarzalny na tle konkurencji. Wszystkie nasze pizzerie zobowiązane są do zachowania tajemnicy receptur. Ciasto powstaje z wyłącznie świeżych i unikalnych składników. Dbamy o jakość i zachowanie standardów na każdym etapie przygotowania.
Aby pizze w naszych restauracjach były jeszcze lepsze, każdy nowy franczyzobiorca ma zapewnione szkolenie z tworzenia pozycji w menu oraz standardów obsługi Klienta. Na spotkaniu ze szkoleniowcami krok po kroku przedstawiane są nasze pizze oraz pozostałe dania. Ton wszystko przekłada się na sukces i renomę wśród naszych Klientów.
Dołącz do szerokiego grona franczyzobiorców i stań się częścią dochodowego biznesu z błyskawicznym zwrotem inwestycji. Nasza wykwalifikowana kadra specjalistów przeprowadzi Cię przez wszystkie etapy otwarcia pizzerii. Podczas prowadzenia Twojej pizzerii zapewniamy pełne wsparcie na każdym etapie prowadzenia działalności. Biesiadowo – największa franczyza w Polsce.
Powrót