Aktualności Biesiadowo
Aktualności Biesiadowo
13 grudnia w Skawinie odbył się Turniej Piłki Nożnej Młodzików pod patronatem Biesiadowa. Wydarzeniu towarzyszyło wiele emocji, a młodzi piłkarze wykazali się niezwykłym talentem. Organizatorom oraz wszystkim uczestnikom i kibicom serdecznie dziękujemy :)
W najbliższy piątek 27.11 odbędzie się wielkie otwarcie pizzerii Biesiadowo w galerii a2 w Komornikach pod Poznaniem. Dla wszystkich odwiedzających przewidywane są wyjątkowe atrakcje. Zapraszamy serdecznie!
Już jutro wielkie otwarcie pizzerii Biesiadowo w Częstochowie. Zapraszamy na pyszną pizzę serwowaną w lokalu przy ulicy Racławickiej 18. Do zobaczenia!
Z przyjemnością informujemy, że nasza sieć pizzerii Biesiadowo poszerzy się o nowy lokal w Łodzi przy ulicy Nowosolnej. Więcej szczegółów wkrótce. Zapraszamy!
26 października w hotelu Mariott w Warszawie odbyła się gala Luksusowej Marki Roku 2015. Nasza sieć pizzerii Biesiadowo otrzymała statuetkę i dołączyła do grona najbardziej ekskluzywnych produktów i usług oferowanych na rynku polskim. To dla nas ogromne wyróżnienie. Dziękujemy!
Miło nam poinformować,sieć naszych pizzerii poszerzy się o nowe lokale w Częstochowie i Łodzi. Już wkrótce szczegółowe informacje dotyczące otwarć. Już dziś serdecznie zapraszamy !
Już dziś wielkie otwarcie lokalu w Suchowoli! Serdecznie zapraszamy :)
Jeszcze w tym roku mieszkańcy Starogardu Gdańskiego będą mieli okazję spróbować dań Biesiadowa! Już dziś serdecznie zapraszamy.
Już wkrótce mieszkańcy Siedlec i Jędrzejowa będą mogli poznać doskonały smak dań serwowanych w restauracjach Biesiadowo. Już dziś serdecznie zapraszamy!
Jeżeli ktoś rozważa uruchomienie własnej pizzerii i szuka partnera, który wesprze go w tym biznesie może jeszcze skorzystać z promocji piec za 1 zł.
Już wkrótce mieszkańcy Nowego Tomyśla i okolić będą mogli zapoznać się z wyjątkowym smakiem dań serwowanych w lokalach Biesiadowo! Szczegóły już wkrótce na naszej stronie oraz facebook.
Już jest pierwszy sezonowy lokal Biesiadowo w Radawie! Serdecznie zapraszamy wszystkich wypoczywających w tym rejonie do próbowania naszych dań.